2 Mart 2017 Perşembe

OYUNUN OYUNU


TİYATRO çoğu insan için bir sanat dalı olsa da benim için bu terimin yeri çok farklı . Lise yıllarımda içinde yer aldığım tiyatro oyunları bana büyük bir keyif verdi ve kalbimi fethetti diyebilirim 💘 😂 şuan yoğunluk nedeniyle tiyatroyla ilgilenemesem de oyunlara gitmeye çalışıyorum. Beğendiğim oyunları da sizlerle paylaşmak ve belki de gitmenize vesile olmak beni çok mutlu ediyor. ( Bu yüzden giderseniz mutlaka bana da yorumunuzu yapın 😉Vallahi meraktan çatlıyorum 😂)

Bu yazıda 24.02.2017 tarihinde izlediğim bir oyunu anlatacağım : OYUNUN OYUNU. Bu oyundaki oyuncuların çoğunun ya yüzü ya sesi size tanıdık gelecektir. Oyun hakkında çok ipucu vermek istemesem de bir yandan da kendimi zor tutuyorum 😂 Şöyle ki bu oyun aslında sahnelenmek üzere çalışılan bir oyunu anlatıyor. 
Şehir tiyatrolarında oynayan bu oyunun biletleri çok hızlı tükeniyor. Eğer gitmeyi düşünüyorsanız buna dikkat etmenizi öneririm.

Oyunun içeriğine girip sürprizlerini kaçırmak istemem ama birkaç şeyden söz edeceğim. Oyuncular gerçekten profesyoneller. Şu karakter en iyisiydi diyemiyorum çünkü bana kalırsa hepsi çok çok başarılı ve komik karakterlerdi. Bunun yanında dekor da gayet başarılı olmuş ve çok çok güzel bir biçimde oyuna uygun kullanılmış. Uzun bir oyun olmasına rağmen oyuna kaptırıyorsunuz ve saati unutuyorsunuz. Mutlaka izlenmesi gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Oyunu izleyenlerin olaylara farklı perspektiflerden bakacağına eminim 😂 ( hatta izledikten sonra beni daha iyi anlayacaklarına daha daha eminim 😋😂) sanırım ben bilet buldukça bu oyunu izlemeye gideceğim. Benim kadar çatlak olmayabilirsiniz ama bir kere bu oyunu izlemeniz gerekli. O zaman birlikte bir oyun fan kulübü kurar sahnelendiği her ay gideriz. Haha şaka şaka daha o kadar delirmedim 😵😂Ama biletler çok uygun olduğu için ayda bir tekrarlanabilir bir aktivite. Tabi başka oyunlarla 😆

Benim bu oyun hakkında size söyleyeceklerim bu kadar fakat resimsiz olur mu hiç efendimm? Tiyatroda fotoğraf çekmek yasak ben de tiyatro aşığı olarak aşırı saygımdan telefonu sessize alıp kapatıp çantamın en ücra köşesine telefonu gömüyorum. Yani fotoğraf çekmiyorum.  Anı yaşamanın onun her dakikasını fotoğraflamaktan daha değerli olduğunu düşünüyorum. Unutmayın ki gözümüz 576 MP iken telefonlarınız şuan için 16 MP ile sınırlı 😂Neyse sonuç olarak  konudan daha fazla sapmayarak aldığım broşürdeki fotoğraflarla sizleri baş başa bırakıyorum. İyi eğlencelerr😃  



















Mart ayı takvimine buradan ulaşabilirsiniz:

BENEKLİ BAYKUŞ